TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
The Bone Season CV-SAS-THE0BS-13-N-001
The Bone Season
Vezi
galerie

The Bone Season

de Samantha Shannon

Id: #227253

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Sezonul Oaselor
 

Descriere produs

Anul 2059.

 

Paige Mahoney, în vârstă de 19 ani, lucrează în lumea interlopă din Scion, Londra, al cărei nucleu se află în zona Celor Şapte Cadrane, fiind angajata lui Jaxon Hall. Jobul ei: să scotocească după informaţii, pătrunzând în minţile celorlalţi. Asta, pentru că Paige este Călătoare onirică, o specie rară de clarvăzătoare. În lumea ei, comite înaltă trădare numai prin simplul fapt că respiră.

 

Într-o zi ploioasă, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. Atacată, drogată şi răpită, Paige este trimisă în Sheol, fostul oraş Oxford — ţinut secret vreme de 200 de ani şi controlat acum de puternica rasă a Refaiţilor, venită dintr-o altă lume. Paige îi este încredinţată Custodelui, un Refait cu scopuri misterioase. El e stăpânul ei. Maestrul. Şi inamicul natural. Dar dacă Paige vrea să-şi recâştige libertatea, trebuie să accepte reeducarea, în această colonie penitenciară în care a fost condamnată să trăiască până la moarte.

 

Romanul The Bone Season dă viaţă unei fascinante eroine din universul urban fantasy. Şi ne-o aduce în atenţie pe Samantha Shannon, o scriitoare surprinzător de tânără, cu o imensă energie şi o imaginaţie debordantă, care creează prin acest remarcabil debut o realitate nouă şi îndrăzneaţă.



Alte titluri pentru SamanthaShannon (autor):
Abația portocalului (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Samantha Shannon

Fotograf: Teodora Văcariu

Data apariției: septembrie 2013

ISBN: 978-606-588-622-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: aventură