TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povestea fără sfârşit 9786060867418
Vezi
galerie

Povestea fără sfârşit

de Michael Ende

Titlu apărut în colecția Arthur GOLD la Arthur

Id: #373309

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O capodoperă despre magia nesfârșită a cărților și despre puterea fanteziei


Există oameni care nu sunt niciodată în stare să ajungă în Fantázia, spuse domnul Koreander, și mai există oameni care sunt în stare, dar rămân acolo pentru totdeauna. Și mai există câțiva care se duc în Fantázia și se întorc înapoi. Așa ca tine, Bastian. Iar aceștia vindecă ambele lumi.


Când Bastian descoperă într-un anticariat o misterioasă carte legată în mătase arămie, nici prin gând nu-i trece că o să-i fie încredințată o misiune importantă. E nevoit să pătrundă cumva în carte și să salveze Fantázia, un tărâm al imaginației în care orice este posibil, și în care te poți și pierde. Viața Crăiesei Copile stă în mâinile sale și e hotărât să riște totul pentru a o salva.


Adevărata încercare pe care Bastian e nevoit să o depășească nu este pătrunderea în Fantázia și salvarea ei, ci descoperirea căii prin care se poate întoarce în lumea reală. Iar părăsirea unui tărâm fără hotare se dovedește cu atât mai grea.


Scriind o poveste în poveste ce se autogenerează la infinit, Michael Ende le demonstrează cititorilor săi că nimic nu se sfârșește cu adevărat, ci doar se preschimbă, și că, în final, cheia ce deschide poarta tuturor posibilităților stă în puterea de a afla cine ești cu adevărat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael Ende

Traducător: Yvette Davidescu

Data apariției: mai 2021

Titlu original: Die unendliche Geschichte

ISBN: 9786060867418

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur

Teme: aventură, copilărie

 

Din blogul Cartepedia

Gabriela Macsim Gabriela Macsim

,,Încet, încet, se apropie vacanța, și odată cu aceasta, momentul când copiii, împreună cu părinții lor, pornesc la drum, în căutare de aventuri și noi descoperiri pe alte tărâmuri. Ei bine, cel puțin a......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Povestea fără sfârșit înlocuiește o jumătate de bibliotecă.

Deutsches Allgemeines Sonntagsblatt

Cât de frumoasă, cât de magică, cât de înșelătoare a fost povestea lui Bastian Balthasar Bux! Trebuie să vă fac o mărturisire: mi-am dorit ediția de la Editura Arthur din prima clipa în care ochii mei au zărit coperta. E misterioasă, plină de enigme și de indicii. Fontul e colorat, două nuanțe potrivite pentru Fantázia, stilul mi-a amintit de antologia de povești O mie și una de nopți, iar lecția oferită de Michael Ende la final e dulce-amară, poate ultima capcană pregătită pentru cititor, care nu știe când este un martor-mut sau un personaj din poveste.

Simona Ștefana Stoica

Un puternic colaj alcătuit din imagini mitice.

Die Zeit
Arthuroteca – lecturi cu Adriana Moca #28 - Povestea fără sfârșit
VIDEO
Michael Ende
Michael Ende
Autor

Cunoscutul scriitor german Michael Ende (12 nov. 1929 - 28 aug. 1995), devenit c...

vezi autor