TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bal mascat (Vol. 2) LE-MDL-BAL00M-11-N-001
Vezi
galerie

Bal mascat (Vol. 2)

de Melissa de la Cruz

Id: #215464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schuyler van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în râdurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu sânge albastru.

 

Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.

 

Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Melissa de la Cruz

Traducător: Mădălina Andrei

Data apariției: februarie 2011

Titlu original: Blue Bloods II: Masquerade

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

Teme: vampiri

 

Opinii editoriale

„Împletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vieţilor celor fabuloşi şi însetaţi de sânge, De la Cruz ne propune o concepţie asupra vampirilor foarte diferită de tradiţionalii demoni care se tem de ţăruşii înfipţi în inimă.” 

Booklist

„O privire iscoditoare, ca de voyeur, aruncată spre vieţile magnaţilor din Manhattan – care, întâmplarea face, sunt chiar vampiri.” 

Kirkus Reviews
Melissa de la Cruz
Melissa de la Cruz
Autor

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs...

vezi autor