TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nocturna NE-MAM-NOCTUR-21-N-001
Vezi
galerie

Nocturna

de Maya Montayne

Titlu apărut în colecția Nemira | Young Adult la Nemira

Id: #371340

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O hoață fără chip. Un prinț fără viitor. Un pericol fără stavilă.
 

Descriere produs

Pentru Finn Voy, tânăra care trăiește din furtișaguri, magia nu poate însemna decât fie un mod de a-i amenința pe cei pe care nu-i suportă, fie unul de a se deghiza cu ușurință. Când se confruntă cu un personaj malefic și influent, trebuie să accepte o misiune periculoasă: să fure legendara comoară din palatul regal al Castallanului sau să-și piardă magia pentru totdeauna.


Pentru prințul Alfehr, puterea sa de bruxo reprezintă o posibilă evadare. El ar trebui să urce pe tron, pentru că fratele mai mare i-a fost ucis, dar nu crede că se va ridica vreodată la înălțimea acestuia.

 

Când destinele lui Finn și Alfie se intersectează, cei doi dezlănțuie, din greșeală, o putere străveche și teribilă, care ar putea distruge întreaga lume. Pentru a o înfrânge, vor fi siliți să își înfrunte cele mai întunecate taine.

 

Era înconjurat de tomuri de magie de toate felurile. Cărți despre magia elementelor, o artă întemeiată pe abilitatea înnăscută de a modifica unul dintre cele patru elemente prin mișcare și instinct, volume despre lucrul cu vrăjile scrise și rostite, care se baza pe studierea atentă a limbajului magiei, și chiar tomuri despre cea mai misterioasă ramură a magiei, propio, care folosea abilități magice unice, specifice fiecărui bruxo în parte. Cei născuți cu propio erau considerați binecuvântați, căci aveau o legătură mai strânsă cu arta magiei. Fiecare formă se baza pe o energie interioară a vrăjitorului pe care doar acesta o putea invoca, respectând principiul echilibrului și al schimbului dintre om și magie – omul își oferă trupul și energia pentru a găzdui și a da forță magiei, iar aceasta îi oferă lui miracole.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maya Montayne

Traducător: Antuza Genescu

Data apariției: martie 2021

ISBN: 978-606-43-1048-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: magie, aventură, curaj, pericol

 

Opinii editoriale

Nocturna este o aventură palpitantă, plină de magie creativă și doldora de viață, cu personaje care m-au fermecat din prima clipă când au apărut în pagină. Dacă vreți să fiți captivați de o poveste bine scrisă, atunci trebuie să o alegeți.

Margaret Rogerson, autoarea cărților „Vraja corbilor” și „Vraja spinilor”

Un fantasy într-un regat de inspirație latină, roman care explorează traumele copilăriei, efectele fatale ale durerii și puterea salvatoare a iubirii.

Publishers Weekly
Maya Montayne
Maya Montayne
Autor

Maya Montayne știa că va fi scriitoare chiar dinainte de a învăța alfabetul. Așa...

vezi autor