TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate sistemele în alertă (Vol. 1) PA-MAW-TOASNA-20-N-001
Vezi
galerie

Toate sistemele în alertă (Vol. 1)

de Martha Wells

Titlu apărut în colecția Paladin | Science-Fiction la Paladin

Id: #323026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

PREMIILE HUGO, NEBULA ȘI LOCUS


"Aveam patru oameni în perfectă stare şi trebuia să am grijă să nu fie ucişi. Nu-mi păsa de ei personal, dar nu ar fi dat bine la dosar, iar dosarul meu arăta deja groaznic."


Aflată într-o expediție științifică pe o planetă necunoscută, echipa CercetareAux este atacată în mod neprevăzut. O provocare pentru AsaSint, robotul care nu poate să asigure securitatea echipei decât prin interacțiuni cu oamenii, extrem de stânjenitoare pentru el. În ciuda reputației sale de „mașină de ucis“, responsabilitatea îi este permanent pusă în balanță cu introvertirea. Limitele dintre ingineria anorganicului și conștiința umană tind să dispară, iar AsaSintul încearcă să-și elucideze trecutul, impulsionat de comportamentul lui tot mai omenesc.


"Aşa că ne-au făcut mai inteligenți. Anxietatea şi depresia erau efectele secundare."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Martha Wells

Traducător: Iulia Dromereschi

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: All System Red (The Murderbot Diaries #1)

ISBN: 9786069000335

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: conflict, emoții, identitate

 

Opinii editoriale

Una dintre cele mai umane experiențe de care puteți avea parte în literatura SF a momentului: o mașinărie de ucis care este mereu îmbufnată și iubește telenovelele.“ 

www.npr.org

„Toate sistemele în alertă vorbește despre liberul arbitru și autonomie, dar și despre dificultățile întâmpinate de introvertiți în viața de zi cu zi.

www.fantasyliterature.com

Între adevărul care există undeva, acolo, și adevărul pe care-l constată în propria lui minte, povestirea lui AsaSint oferă o aventură plină de amuzament, bună dispoziție și sensibilitate.

www.kirkusreviews.com

Panopticul straniu al interfețelor multiple ale SecUnității permite o perspectivă hibridă a naratorului de persoana întâi și a celui omniscient, care își contextualizează experiența fără să cedeze oamenilor lumina reflectoarelor.

www.publishersweekly.com

Oricât ar părea de superficial, textul Marthei Wells este o lectură complexă ce ridică multe întrebări, oferindu-le cititorilor ocazia de a-și găsi propriile răspunsuri.

sffbookreview.wordpress.com

Este întotdeauna o încântare să citesc poveștile Marthei Wells, iar seria Jurnal de AsaSint are un farmec aparte.

locusmag.com