TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bășica Lumii și a ne’Lumii HB-FLA-BILIAN-17-N-001
Bășica Lumii și a ne’Lumii
Vezi
galerie

Bășica Lumii și a ne’Lumii

de Flavius Ardelean-Bachmann

Titlu apărut în colecția Cărţile Arven la Herg Benet Publishers

Id: #248942

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bășica Lumii și a ne’Lumii comandă acum cartea online scrisă de Flavius Ardelean și apărută în colecția Cărţile Arven la editura Herg Bennet.

Romanul „Bășica Lumii și a ne’Lumii” continuă aventurile celor trei tovarăși de drum din „Scârba sfântului cu sfoară roșie”, aflați acum pe căi diferite, dar cu aceeași destinație: cetatea Mandragora, cea chinuită de Frații Spânzufrații. Danko Ferus învață de la ne’Oamenii Porții ce înseamnă adevăratul Cuvânt cel Dintâi, Femeia Umbră suflă viață peste oasele îngropate ale lui Bartholomeus și adevăratul Taush primește nou trup de la Căutătorii de Cheie din Valea Roasă, dar în ne’Lume Marea Larvă a început să se foiască și ne’Oamenii se pregătesc de război. Cu „Bășica Lumii și a ne’Lumii” pășim și mai adânc printre luminile și umbrele vastului univers al seriei Miasma, un amplu proiect de fantezie întunecată al unuia dintre cei mai fascinanți scriitori de literatură fantastică din România.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Flavius Ardelean-Bachmann

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-763-120-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 552

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herg Benet Publishers

 

Opinii editoriale

“Fla­vius Ardelean scrie în Miasma despre lumi alternative până dincolo de multivers, o fabulă a deghizării grotescului în sublim și invers.” 

Marius Miheț, Suplimentul de cultură

“Aducînd laolaltă imaginativitate, idei, virtuozitate narativă, intuiţie a umanului şi, poate, a unei dimensiuni ce transcende umanul, cărţile acestui autor ies din sfera prozei leneşe, a conformismului „mainstream“. Sînt cărţile unui profesionist al genului fantasy – sau, şi mai exact, „dark fantasy“ –, prea puţin abordat la noi, şi, de fapt, ale unui profesionist al prozei pur şi simplu. A nu se aplica, în cazul de faţă, eticheta „paraliteraturii“! Căci – indiferent de „gen“ şi dincolo de orice fel de prejudecăţi de „gen“ – o proză atît de bine scrisă cum este aceea a autorului în discuţie se defineşte, înainte de toate, ca literatură, fără nici un prefix mai mult sau mai puţin minimalizator.” 

Bianca Burța-Cernat, Observator Cultural
Flavius Ardelean-Bachmann
Flavius Ardelean-Bachmann
Autor

Flavius Ardelean-Bachmann este scriitor de literatură fantastică pentru adulți ș...

vezi autor