TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Şcoala nopţii. Cartea pierdută a vrăjitoarelor (Vol. 2) LI-DEH-COALAN-19-N-001
Şcoala nopţii. Cartea pierdută a vrăjitoarelor (Vol. 2)
Vezi
galerie

Şcoala nopţii. Cartea pierdută a vrăjitoarelor (Vol. 2)

de Deborah Harkness

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #249860

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși.


Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cu - noscut sub numele de Școala Nopții. Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea. O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Deborah Harkness

Traducător: Ana Dragomirescu

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Shadow of Night (The All Souls Trilogy #2)

ISBN: 978-606-331-927-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: aventură, magie, vampiri, vrăjitoare

 

Opinii editoriale

... un amestec perfect de fantasy, istorie și romance. Dacă ai citit Cartea pierdută a vrăjitoarelor, atunci Școala Nopții este lectură obligatorie. Dacă nu, pune-le pe amândouă pe lista ta de lecturi de vacanță, și lista va fi completă.

The Miami Herald

Fanii romanului de debut al lui Harkness, Cartea pierdută a vrăjitoarelor, vor fi încântați... Harkness le oferă și în acest volum suficient romantism și emoție pentru a-i face să dea paginile cu sufletul la gură. Cititorii îl vor devora.

People

Bucuria pe care Harkness, de formație istoric, o trăiește revizitând trecutul este evidentă pe fiecare pagină... Cititorul este prins ca într-o vrajă, care-l încântă și îl face să citească cele 600 de pagini ale cărții dintr-o suflare...“

Entertainment Weekly
Deborah Harkness
Deborah Harkness
Autor

Deborah Harkness este profesor de istorie la University of Southern California....

vezi autor