TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

O iubită potrivită pentru un conte

Sarah MacLean
Colecții/Serii: Iubiri de poveste
Lady Phillipa Marbury este cunoscuta in inalta societate drept o domnisoara foarte ciudata. Cea de-a patra fiica a marchizului de Needham si Dolby,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-686-555-5
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

O iubită potrivită pentru un conte

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lady Phillipa Marbury este cunoscuta in inalta societate drept o domnisoara foarte ciudata. Cea de-a patra fiica a marchizului de Needham si Dolby, Pippa este o tanara cu o inteligenta sclipitoare, interesata mai mult de carti decat de baluri, de horticultura decat de moda, de stiinta decat de ultimele barfe ale sezonului monden.

Aproape logodita cu insipidul lord Castleton, Pippa isi doreste inainte de casatorie sa inteleaga tot ce tine de tentatie, amor si dorinta; ea cauta explicatii stiintifice, si nu emotii, vrea sa afle ce inseamna pentru o femeie sa se compromita, dar fara a plati pretul pe care-l presupune o asemenea aventura.

Si cine altcineva ar fi mai potrivit s-o ajute in munca ei de cercetare, daca nu legendarul domn Cross, unul dintre patronii vestitului cazinou Ingerul Cazut, un barbat inteligent si cultivat, dar si cu o reputatie de afemeiat notoriu. Insa reputatiile ascund de multe ori secrete intunecate, iar propunerea neobisnuita a Pippei ameninta tot ce el se straduieste sa protejeze. Desi se simte tentat sa-i ofere nobilei domnisoare doar experienta pe care si-o doreste, Cross descopera ca trebuie sa se straduiasca din rasputeri sa reziste ispitei de a se indragosti.

Data apariției: 2014
Editura: Alma
Pagini: 378
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
iubire, dragoste, roman, beletristică

Opinia cititorilor