TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Amintiri înşelătoare

Sandra Brown
Colecții/Serii: Cărți romantice
Britt Shelley, reporter-vedetă la o televiziune din Charleston, trăiește o experiență cutremurătoare: după o noapte din care nu ține minte...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-686-956-0
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Amintiri înşelătoare

MAI MULTE DESPRE CARTE

Britt Shelley, reporter-vedetă la o televiziune din Charleston, trăiește o experiență cutremurătoare: după o noapte din care nu ține minte nimic, se trezește alături de cadavrul lui Jay Burgess, unul dintre eroii poliției locale. 
În urmă cu cinci ani, chipeșul și petrecărețul Burgess salvase multe vieți în timpul unui incendiu care devastase secția de poliție. Prietenul său din copilărie, Raley Gannon, se ocupase de anchetă, dar n-o putuse finaliza deoarece viața și cariera lui fuseseră distruse de un scandal. 
Acum, reportera ale cărei relatări părtinitoare au contribuit la prăbușirea lui Raley reprezintă singura lui șansă de a se răzbuna și de a obține dreptatea pentru victimele incendiului. Însă pe măsură ce Raley și Britt scot la iveală secretele acelei zile fatidice, situația devine tot mai periculoasă, astfel încât căutarea adevărului se transformă totodată într-o cursă nebunească pentru a-și salva propriile vieți.

Autor: Sandra Brown
Traducător: Maria Andreescu
Data apariției: septembrie 2014
Editura: Litera
Titlu original: Smoke screen
Pagini: 408
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
reporter, scandal, crimă, anchetă, dreptate, victimă, atracție, romantic, pasiune
  • Sandra Brown Sandra Brown - Autor
    Sandra Brown (n. 1948 în Waco, Texas) este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Brown a publicat și sub pseudonimele de Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire. Cele peste 70 de cărți scrise de ea...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor