TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povești cu bărbați însurați RA-MAB-POVCBN-12-N-001
Povești cu bărbați însurați
Vezi
galerie

Povești cu bărbați însurați

de Marcelo Birmajer

Id: #237026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Se spune că, după însurătoare, viaţa nu mai are nimic spectaculos de oferit, în afară de chipul aceleiaşi femei, scutece de schimbat, o slujbă din obligaţie şi, din când în când, o bere cu prietenii, din ce în ce mai puţini, acum că "ai făcut pasul cel mare". Un bărbat însurat ar fi, astfel, un bărbat plictisitor şi neinteresant pentru literatură. Este ca şi Don Juan, James Bond sau Superman s-ar hotărî deodată să se aşeze la casa lor şi să-şi ia o slujbă cu normă întreagă. 

Cu toate acestea, scriitorul argentinian Marcelo Birmajer pariază tocmai pe acest personaj şters şi plictisit, dovedind în povestirile sale cu temă dată că viaţa unui bărbat însurat nu este lipsită de pasiune şi întâmplări palpitante, că acesta nu îşi duce zilele de la serviciu până acasă, ci uneori pe plaje, la petreceri, în camere de hotel, în baruri, unde nu vine neapărat să bea, ci să scrie.

Evident, din panoplia bărbaţilor însuraţi cu tot atâtea destine diferite câte povestiri există, nu putea lipsi scriitorul însurat ce aşteaptă cu sufletul la gură apariţia unui articol scris de el în ziarul de dimineaţă sau cel care, pentru că acasă nu este destul de linişte, evadează într-o cafenea să-şi termine textul.



Alte titluri pentru DianaMoțoc (traducator):
Stihuri la moartea tatălui său (2015) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Marcelo Birmajer

Traducător: Diana Moțoc

Data apariției: decembrie 2012

Titlu original: Historias de hombres casados

ISBN: 978-606-609-378-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: umor

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune
Speciale >> Cărți literalmente cu greutate