TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din lumea celor care nu cuvântă LI-EMG-DLCCNC-21-N-001
Din lumea celor care nu cuvântă
Vezi
galerie

Din lumea celor care nu cuvântă

de Emil Gârleanu

Titlu apărut în colecția Lecturi școlare la Litera

Id: #372748

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din lumea celor care nu cuvântă este o carte de schițe și de povestiri scrise de Emil Gârleanu (1878-1914), Prima ediție a volumului a apărut în anul 1910. Din lumea celor care nu cuvântă este un volum de scrieri despre natură, despre ființele necuvântatoare, autorul reușind să dea viață animalelor, păsărilor și tuturor plantelor din natură. Din peripețiile prin care trec toate aceste necuvântătoare, copiii sunt atenționați că pot avea și ei parte de astfel de neplăceri, așadar, ei trebuie să fie ascultători față de părinți sau față de profesori. Din aceste povestiri amintim "Gândacelul", "Cât un fir de neghină", "Cântarețul", "Hoinar", "Grivei", "Fricosul", "Musafirul", "Căprioara", "Frunza" etc.

 

Cărţile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari.

 

Cu ajutorul colecției Lecturi școlare, elevii vor avea la îndemână creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni din literatura română și universală, reprezentând bibliografia obligatorie pentru pregătirea de nota 10 la limba și literatura română.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emil Gârleanu

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-33-5064-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: copilărie, şcoală