TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Farmacologie

Valentin Stroescu
Elaborata de un colectiv de prestigioase cadre ale Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, lucrarea este rodul unei bogate...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-958-6
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Elaborata de un colectiv de prestigioase cadre ale Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, lucrarea este rodul unei bogate experiente stiintifice si didactice. Aflata deja la a V-a editie, Farmacologia respecta tematica si sistematizarea programei universitare, fiind insotita de explicatii si comentarii ample.

Lucrarea se adreseaza atat studentilor, cat si medicilor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat; face parte din tematica examenelor universitare si postuniversitare.

Cuprins extins:
Nou in aceasta editie!
· Capitolul de farmacologie generala este complet revizuit; se pune accentul pe cele mai importante procese ale farmacocineticii si farmacodinamicii.
· A fost introdus un capitol ce descrie medicamentele cu actiune asupra metabolismului osos.
· Capitolul de steroizi anabolizanti a fost inlocuit cu un capitol ce abordeaza in detaliu problema hormonilor sexuali, inclusiv medicatia contraceptiva.
· Capitolul de medicatie hipolipidemianta a fost completat cu cele mai importante medicamente si indicatiile lor in diferitele tipuri de dislipidemii.
· Capitolul de antibiotice si chimioterapice a fost in totalitate revizuit si completat cu cele mai noi medicamente aparute si folosite in clinica.
Autor: Valentin Stroescu
Data apariției: aprilie 2011
Editura: Allfa
Pagini: 440
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină, farmacologie, educaţie, sănătate

Opinia cititorilor