TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Madison Avery. Pe jumătate moartă

Kim Harrison
Mă numesc Madison Avery şi trebuie să vă spun că acolo se află mai mult decât puteţi vedea, auzi sau atinge. Ştiu, pentru că eu mă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-128-367-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:

Madison Avery. Pe jumătate moartă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Mă numesc Madison Avery şi trebuie să vă spun că acolo se află mai mult decât puteţi vedea, auzi sau atinge. Ştiu, pentru că eu mă aflu acolo. Şi văd. Aud. Ating. Trăiesc.

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine ştie ce motiv, ea a fost ţinta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup şi suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-şi încheie treaba, Madison a reuşit să-i ia amuleta ciudată şi strălucitoare şi să scape. Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permiţându-i să trăiască la limita dintre viaţă şi moarte, undeva între acum şi ceea ce urmează. Nu ştie de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân şi să lase soarta să-şi urmeze cursul.

Cu puţină ingeniozitate şi cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar şi al băiatului de care e îndrăgostită, precum şi al (o, da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-şi ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca acesta să o controleze pe ea. Asta dacă ea crede în asemenea lucruri. 

Autor: Kim Harrison
Traducător: Laura Blebea
Data apariției: 2011
Editura: CORINTeens
Titlu original: Once Dead, Twice Shy
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, fantasy romance, moarte, îngeri, luptă, aventuri, şcoală, dragoste, întuneric, spintecător
  • Kim Harrison Kim Harrison - Autor
    Kim Harrison, autoare bestseller New York Times, s-a născut şi a crescut în Vestul Mijlociu al SUA, dar, între timp, s-a mutat în sud, ca să scape de zăpadă. Îşi petrece timpul având grijă de orhidee, gătind împreună cu un...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Melissa Marr, autoarea bestseller New York Times a seriei "Wicked Lovely"
"Când e vorba de un roman de Kim Harrison, mă aştept la acţiune, umor, construirea de noi lumi, personaje feminine puternice, prietenii adevărate şi un strop de dragoste. Le-am găsit pe toate în această carte.” 
Kelley Armstrong, autoarea bestseller New York Times a seriei "Forţele răului absolut"
"Romanul de debut pentru tineri al lui Kim Harrison e plin de stil şi original. Teribil de distractiv , cu numeroase întorsături de situaţie.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus