TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jurnalul unui vampir

Contele Dracula
Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume şi un stâlp al societăţii morţilor vii. Aceasta este prima sa încercare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88908-4-8
Dimensiuni: 12x17 cm
Tip copertă: Hardcover

Jurnalul unui vampir

MAI MULTE DESPRE CARTE

Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume şi un stâlp al societăţii morţilor vii. Aceasta este prima sa încercare literarã publicată.

Numele meu este Contele Vlad Dracula. Bine-aţi găsit paginile jurnalului meu. Aveţi în faţă dilatarea în timp a unui an palpitant din viaţa mea nemuritoare. N-am avut reţineri. Ştiu că o să vă simţiţi umili şi seduşi, în ciuda propriei voinţe, când veţi citi despre miresele mele extraordinare, despre puterea mea supranaturală, despre imensa pivniţă unde se păstrează sângele, despre planurile mele inovatoare de a-mi diversifica brandul, despre secretele toaletei mele, despre experimentele de laborator şi despre casa mea nemaipomenită. Printre altele.

De ce am fost de acord ca cele mai intime gânduri ale mele să fie împărtăşite unor sărmani muritori nefericiţi?Pentru că m-am săturat până peste cap de muritorii ăia neînsemnaţi (începând cu şarlatanul de Stocker), de argaţii din lumea cinematografică şi literară care câştigă sume uriaşe de bani folosindu-se de reputaţia, caracterul şi personalitatea mea. Nu vreau să mă las mai prejos; voi, discipolii mei fideli, meritaţi să ştiţi adevărul.

Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume şi un stâlp al societăţii morţilor vii. Aceasta este prima sa încercare literarã publicată.

 

„O lectură a dracului de bună!"
Gazeta de Whitby

„Recomandată tuturor grupelor de sânge."
San Guinno

„Neconvingătoare în privinţa îngrijirii liliecilor."
Bats & Batmen

Autor: Contele Dracula
Traducător: Oana Zamfirache
Data apariției: octombrie 2011
Editura: Art
Titlu original: The vampire diaries
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
carti ilustrate, jurnal, lectură, literatura, vampiri

Opinia cititorilor