TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

StarCraft 1. Cruciada lui Liberty

Jeff Grubb
Colecții/Serii: Fantasy & Sci-Fi
În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumină de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-16-2030-5
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

StarCraft 1. Cruciada lui Liberty

MAI MULTE DESPRE CARTE

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumină de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necruțătorul roi zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sangeros.

Michael Daniel Liberty era un reporter bun; poate prea bun. Când investigațiile sale jurnalistice au atins o coardă sensibilă în inima coruptă a Confederației Terrane, s-a văzut pus în situația de a alege între a-și continua seria curentă de expozeuri sau a accepta să se ocupe de un subiect periculos despre evoluția trupelor de infanteriști în linia întâi din Sectorul Koprulu. Nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire să se decidă. 

Dincolo de atacurile inițiate de zergi și protossi se așterne reportajul vieții lui, dar fiecare informație pe care o obține tulbură și mai mult misterul. Aruncat în mijlocul unui război al cărui rezultat va hotărî soarta omenirii, Michael Daniel Liberty știe un lucru sigur: singura persoană în care poate avea încredere că îl va ajuta să supraviețuiască este el însuși.

Autor: Jeff Grubb
Traducător: George Stoian
Data apariției: 2008
Editura: Amaltea
Titlu original: Liberty's Crusade (StarCraft, Book 1)
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman, beletristică, roman, science-fiction, StarCraft, jocuri video, război

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus