TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cele mai frumoase locuri din Europa

Anne Benthues
Colecții/Serii: Albume
Europa: un continent al castelelor, al oraşelor împrejmuite de ziduri, al râurilor de un albastru ireal, al palatelor poleite cu aur şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-889-3
Dimensiuni: 21x29 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cele mai frumoase locuri din Europa

MAI MULTE DESPRE CARTE

Europa: un continent al castelelor, al oraşelor împrejmuite de ziduri, al râurilor de un albastru ireal, al palatelor poleite cu aur şi al unei surprinzătoare varietăţi a culturilor şi tradiţiilor, întinzându-se din vest, de pe coastele stâncoase ale Irlandei, până în est, pe culmile Carpaţilor Ucrainei, şi din nord, din zona fiordurilor norvegiene, până în sud, pe ţărmurile însorite ale Ciprului. Prin sute de fotografii color şi texte inspirate, această carte trece în revistă tot ce are mai interesant Europa în materie de peisaje, formaţiuni naturale, aşezări omeneşti sau obiceiuri.

De la covârşitoarea frumuseţe arhitecturală a catedralelor gotice până la splendoarea plină de forţă ori delicateţe a palatelor regale, de la frumuseţea sălbatică a Greciei sau Peninsulei Iberice, până la şarmul spaţiului rural maghiar sau românesc, cele mai frumoase locuri din Europa sunt prezentate în această carte aşa cum nu mai sunt prezentate nicăieri altundeva.

Autor: Anne Benthues
Data apariției: octombrie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
album foto, obiective turistice, călătorie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus