TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Formarea inovatorilor. Cum creşti tinerii care vor schimba lumea de mâine

Tony Wagner
Colecții/Serii: Educație și fomare
Ce fel de educaţie poate ajuta copiii de azi pentru a reuşi în era informaţiei şi a inovării? Cum poate fi încurajată creativitatea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-719-144-8
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Formarea inovatorilor. Cum creşti tinerii care vor schimba lumea de mâine

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce fel de educaţie poate ajuta copiii de azi pentru a reuşi în era informaţiei şi a inovării? Cum poate fi încurajată creativitatea tinerilor angajaţi? În ce mod părinţii pot cultiva curiozitatea şi inventivitatea celor mici? Plecând de la triunghiul joc-pasiune-determinare, Tony Wagner reface traseul formativ al câtorva dintre cei mai străluciţi inovatori ai zilelor noastre, de la inginerul care a contribuit decisiv la crearea primului iPhone, la activişti sociali care născocesc, în Africa, „biciclete" ieftine pentru depănuşat. Pe lângă interviurile cu aceste minţi pline de creativitate, Wagner discută şi cu profesorii şi părinţii acestor inovatori. Scopul său este să arate cât de importantă este o copilărie în care sunt încurajate pasiunile celor mici şi cât de mult contează modelul personal al dascălilor dedicaţi. De asemenea, sunt descrise câteva dintre liceele şi facultăţile americane cele mai vizionare ca programă şi ca abordare interdisciplinară.

Autor: Tony Wagner
Traducător: Anca Şevcenco
Data apariției: noiembrie 2014
Editura: Trei
Titlu original: Creating Innovators. The Making of Young People Who Will Change the World
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
educaţie, formare, pasiuni, încurajare, dezvoltare, creativitate, curiozitatea, cultivare, inventivitate
  • Tony Wagner - Autor
    Tony Wagner este profesor universitar de pedagogie şi expert la Laboratorul de Inovare de la Universitatea Harvard. În 2008, a publicat bestsellerul The Global Achievement Gap (Decalajul educaţional la nivel global).
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Prof. univ. dr. Lucian Ciolan, coordonatorul colecţiei „Educaţie şi formare", decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti
"Cum putem da fiecărui copil sau tânăr şansa de a fi creativ şi de a fi educat pentru inovaţie? Cum ne asigurăm că viitorii «transformatori» ai lumii sunt pregătiţi să răspundă provocărilor? Profesorul de pedagogie Tony Wagner dă răspunsuri şi soluţii surprinzătoare în această carte, pe care o recomand în primul rând celor care au fost împiedicaţi cel puţin o dată să fie inovatori..."

Opinia cititorilor