TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghidul părintelui responsabil. Relaţia mamă-fiu

Véronique Moraldi
Veronique Moraldi, mama de baiat si fata, psiholog de renume cu o indelungata experienta si-a concentrat atentia pe relatia speciala dintre mame si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068403564
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ghidul părintelui responsabil. Relaţia mamă-fiu

MAI MULTE DESPRE CARTE

Veronique Moraldi, mama de baiat si fata, psiholog de renume cu o indelungata experienta si-a concentrat atentia pe relatia speciala dintre mame si fiii lor. Multe dintre intrebarile pe care si le pune orice mama la un moment dat isi gasesc raspunsurile formulate intr-un limbaj extrem de accesibil, presarat cu un umor de calitate, fix in doza necesara pentru o continuare placuta a lecturii. 

Slabiciunea mamelor, puterea fiilor, conflictele, relatia cu nurorile, mamele protectoare, cele posesive, fiul unic la parinti, seducatorii, riturile initiatice fara tata, complexul lui Oedip, limbajul ce trebuie adoptat in diverse situatii si etape ale relatiei cu baiatul ce se transforma in adolescent si apoi in tanar adult, sensibilitatea masculina, comunicarea, toate aceste subiecte alaturi de multe altele sunt analizate intr-un mod exceptional de Veronique Moraldi. Sub toata luciditatea care poate deveni taioasa uneori, se simte insa o dragoste infinita pentru cel care a fost si va ramane „baiatul mamei“.

Autor: Véronique Moraldi
Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
psihologie, parenting, oedip, complex, afecţiune

Opinia cititorilor