TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creştem împreună HE-NAA-CRETEM-15-N-001
Creştem împreună
Vezi
galerie

Creştem împreună

de Naomi Aldort

Titlu apărut în colecția Parentaj la Herald

Id: #211232

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După cum aflăm încă din titlu, Creştem împreună. Libertate şi bucurie în relaţia părinte-copil este, în egală măsură, o carte de educaţie parentală şi de dezvoltare personală. Pornind de la premisa că părinţii nu îşi doresc, în general, să recurgă la cuvinte aspre şi pedepse, Creştem împreună oferă cele mai simple şi explicite instrumente pentru a obţine o comunicare calmă şi blândă în relaţii familiale de respect reciproc.
În acelaşi timp, Creştem împreună este o carte profund trans-formatoare prin importanţa pe care o acordă procesului de vindecare atât de necesară unui număr foarte mare de părinţi. De aceea, termenii cheie ai acestei cărţi sunt acceptare şi autoacceptare; conectare - atât cu emoţiile copiilor, cât şi cu noi înşine şi propriile emoţii; şi nevoia de control - asupra comportamentului şi personalităţii copilului.
SALVE, metoda de comunicare elaborată de Naomi Aldort în Creştem împreună, are la bază formula comunicării nonviolente şi oferă instrumente care ne vor ajuta, printre multe altele, să înţelegem mai bine comportamentul copilului, să îi fim alături când plânge sau are o criză de furie, să cultivăm cooperarea fără mijloace coercitive sau lupte de putere şi, nu în ultimul rând, să ne acceptăm şi să ne înţelegem mai bine propriile emoţii. Astfel, Creştem împreună. Libertate şi bucurie în relaţia părinte-copil este o carte care se adresează părinţilor ai căror copii intră în orice categorie de vârstă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Naomi Aldort

Data apariției: 2015

Titlu original: Raising Our Children, Raising Ourselves

ISBN: 978-973-111-523-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

 
 

Opinii editoriale

Poveştile reale prin care autoarea îşi ilustrează recomandările şi care amuză cititorul sau îi stârnesc emoţii puternice, aplecarea către metaforă şi poezie de care dă dovadă Naomi Aldort în scriitura ei caldă fac din Creştem împreună cea mai tandră carte de parentaj.

Sanda Watt
Naomi Aldort
Naomi Aldort
Autor

Naomi Aldort este consilier parental si familial si autoare si publicista. Susti...

vezi autor