TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul părintelui perfect. Educaţia fără conflicte CO-NSB-GPPEFC-14-N-001
Ghidul părintelui perfect. Educaţia fără conflicte
Vezi
galerie

Ghidul părintelui perfect. Educaţia fără conflicte

de Nancy S. Buck

Id: #238511

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Să fii părinte e o sarcină atât de minunată şi de plină de provocări! Este cel mai important rol din viaţa noastră şi, cu toate acestea, constatăm că nu avem pregătirea necesară. Modul în care ne îndeplinim astăzi acest rol ne va influenţa viitorul. Şi, dacă importanţa sarcinii ne-ar putea paraliza la un moment dat reacţiile, odată ce ne-am asumat această misiune, ne dorim să o îndeplinim cât mai bine. De unde putem învăţa cum să fim părinţi buni, responsabili şi iubitori? Cum putem şti de ce avem nevoie ca să ducem la capăt cel mai important rol al vieţii noastre? Cei mai mulţi dintre noi nu au la îndemână decât propriile lor experienţe din copilărie care să îi ajute, să-i ghideze şi să le ofere informaţii despre cum să se comporte în rolul de părinte. Cei mai importanţi profesori sunt chiar părinţii noştri.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nancy S. Buck

Traducător: Anca Florea

Coperta de: Lorena Ionică

Data apariției: 2014

Titlu original: How to Be a Great Parent: Understanding Your Child's Wants and Needs

ISBN: 9786068623122

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 206

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„În Ghidul părintelui perfect, dr. Nancy S. Buck le oferă părinţilor manualul de instrucţiuni pe care şi l-au dorit dintotdeauna. Autoarea îi învaţă pe părinţi să înţeleagă dorinţele şi nevoile copiilor şi le prezintă modalităţile prin care acestea pot fi satisfăcute fără a renunţa la propriile nevoi.”

Kim Olver, autoarea cărţii Secrets of Happy Couples

„Strategiile practice şi tehnicile expuse de autoare îmi sunt utile atât în relaţia cu copiii mei, cât şi în practica profesională. E o carte extraordinară pe care o recomand cu căldură atât părinţilor, cât şi persoanelor care lucrează cu copii.”

Heather Martin, asistent medico-social