TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Adolescenţa pe înţelesul tuturor

Louise St Pierre, Sylvie Dagenais
Adolescenta este o perioada de tranzitie care nu poate fi evitata nici de copii, dar nici de parinti. Nimeni nu i se poate sustrage. Este o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065131330
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Adolescenţa pe înţelesul tuturor

MAI MULTE DESPRE CARTE


Adolescenta este o perioada de tranzitie care nu poate fi evitata nici de copii, dar nici de parinti. Nimeni nu i se poate sustrage. 

Este o etapa a marilor realizari, dar si una a tachinarilor, revoltei, incertitudinii, schimbarilor de toate felurile. Iar pentru a putea trece cu bine prin ea, uneori este nevoie de un mic sfat util si bine plasat. Iata motivul pentru care cele doua autoare doresc sa vina in intampinarea cititorilor, iar pentru a realiza acest lucru au decis sa le impartaseasca din experientele personale si trairile pe care le-au avut crescandu-si proprii copii. 

Pe langa sfaturi de bun simt, cartea cuprinde si explicatii stiintifice extrem de interesante, precum cele legate de modul de dezvoltare a creierului, care pot ajuta la o mai buna intelegere a comportamentului adolescentin si a teribilismului specific varstei. 

Rolul parintilor, increderea si dialogul, somnul, stresul, experimentarea dezamagirilor diverse, infruntarea inamicilor, sexualitatea sunt doar cateva dintre problemele tratate cu seriozitate in paginile acestui ghid, al carui avantaj major il constituie explicatiile clare, sprijinite de exemple preluate din realitate, rasfoirea lui putand ajuta in luarea unor decizii rapide in anumite situatii mai mult sau mai putin importante.

Autor: Louise St Pierre, Sylvie Dagenais
Data apariției: 2010
Editura: House of Guides
Pagini: 136
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
psihologie, educaţie, training, probleme, ghid

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus