TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Copiii Indigo. De la mânie la iubire

Dianne Lancaster
Într-o lume ideală, provizia de iubire din noi și din jurul nostru ar trebui să fie suficientă pentru a ne acoperi necesitățile, iar...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-30-7
EAN-16: 9789737978307
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Copiii Indigo. De la mânie la iubire

MAI MULTE DESPRE CARTE

Într-o lume ideală, provizia de iubire din noi și din jurul nostru ar trebui să fie suficientă pentru a ne acoperi necesitățile, iar mânia nu ar mai fi necesară. În prezent, în anumite familii, mânia este totusi o adevarată problemă - măcar o parte din timp. 
Principiile Transformarii Mâniei în Iubire pot fi de ajutor. Deși cartea de fata vorbește despre mânie, scopul ei este să ne intensifice relația cu iubirea. Furia este principala emoție care ne blochează legătura cu iubirea. Aceste principii vă vor ajuta să înțelegeti și să vă redirecționați mânia pe care o simtiți atât voi, cât și copiii voștri - astfel încât să puteți trăi, cu toții, tot mai multă dragoste. 

Autor: Dianne Lancaster
Traducător: Maria-Pia Luttmann
Data apariției: septembrie 2005
Editura: For You
Titlu original: Anger and the Indigo Children. Based on the Principles of Transforming Anger into Love
Pagini: 274
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologia copilului, misticism, mânie
  • Dianne Lancaster - Autor
    Dianne Lancaster este autoarea a patru cărţi, printre care Recuperarea Eului autentic şi Când mânia deţine controlul:Manual pentru schimbare. Fostă preşedintă a unei firme de management al mâniei, Dianne a fondat Institutul de Management al Mâniei în 1998 şi, din 1983, predă cursul de Transformare a Mâniei în Iubire pentru persoane individuale, pentru familii, în şcoli,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Wanda J. Bedinghaus, MD, medic pediatru, homeopat
"Dianne Lancaster ne-a dat fiecăruia dintre noi un instrument puternic pentru transformarea furiei, a tristeții și a depresiei, prin reîntoarcerea la iubire. Ea ne prezintă, într-o manieră foarte limpede și plină de inspirație, modul în care reprimarea unor emoții cum este mânia poate duce la comportamente devastatoare, pline de furie. Copiii Indigo – de la Mânie la Iubire este o carte pentru toți părinții, profesorii, consilierii, medicii pediatri și pentru alte persoane mature care se îngrijesc de copiii. Am fost profund mișcată de această carte. Pe masură ce materialul prezentat aici va fi pus în practică, sunt sigură că vom fi în stare să-i ajutăm pe copiii noștri minunați să ducă o viață mai fericită, mai plină de satisfacții și împliniri, în încercarea lor de a-și realiza menirea vieții. Îți multumesc, Dianne Lancaster."
Stacy Dunevitz, mamă de Copil Indigo
"Nu există nici un suflet de om pe această planetă care să nu poată profita de pe urma acestei cărți. În munca ei cu Copiii Indigo și cu familiile acestora, Dianne ne ajută să demontăm tiparele bazate pe mânie, permițându-ne astfel să trăim experiența iubirii de sine și să recunoaștem darurile și potențialul adevărat."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus