TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Copilul tău trebuie să doarmă

Cathryn Tobin
Cum ar fi să afli că am descoperit un secret care îi face pe bebeluşi să doarmă toată noaptea - şi că folosind sfaturile din această...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065130517
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Copilul tău trebuie să doarmă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum ar fi să afli că am descoperit un secret care îi face pe bebeluşi să doarmă toată noaptea - şi că folosind sfaturile din această carte vei obţine rezultate chiar din prima seară? 

Dacă perspectiva nopţilor nedormite, a plânsetelor neîncetate ale bebeluşului tău şi a epuizării te îngrozeşte, atunci află că a apărut un remediu pentru ele: Copilul tău trebuie să doarmă. Dr. Cathryn Tobin a scris această carte pentru a te ajuta să previi toate aceste probleme, până acum inerente, ale părinţilor de pretutindeni. 

Prin această carte, ea a reuşit să ofere o strategie nouă şi inovativă pentru ca bebeluşii să înveţe să doarmă singuri, chiar din primele luni de viaţă. Dr. Tobin începe prin identificarea greşelilor celor mai comune pe care le-ai putea face în încercarea ta de a induce somnul bebeluşului tău şi atrage atenţia asupra pericolelor lipsei de somn asupra celor mici. 

Autoarea descoperă apariţia unei perioade optime, în general între săptămânile 6 şi 8, în care bebeluşul tău va putea învăţa să adoarmă singur. Prin urmarea unui plan de 7 zile, vei putea profita de această perioadă unică în viaţa copilului tău, iar el va putea dormi pe tot parcursul nopţii, în cel mai scurt timp posibil. 

Descoperă cele mai noi strategii prin care vei regla programul de somn al bebeluşului tău, chiar din primele luni! Această carte îţi va arăta cu să-ţi faci copilul să doarmă mult şi liniştit, cum să eviţi greşelile cele mai frecvente pe care e fac părinţii grijulii şi cum să valorifici perioada optimă pentru a-i dezvolta celui mic, încă de la început, capacitatea de a adormi singur. 

Cathryn Tobin este medic pediatru şi membru al Societăţii Canadiene de Pediatrie şi a Colegiului Regal de MEdici şi Chirurgi din Canada. De mai bine de 20 de ani este expert în problemele parentale.

Autor: Cathryn Tobin
Data apariției: 2014
Editura: House of Guides
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
parenting, copilărie, bebeluş, probleme, pediatrie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus