TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
100 de întrebări ale tuturor mamelor NI-000-1DNATM-16-N-001
100 de întrebări ale tuturor mamelor
Vezi
galerie

100 de întrebări ale tuturor mamelor

Id: #244342

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Venirea pe lume a bebeluşului, chiar dacă este un eveniment fericit, ridică multe probleme părinţilor, mereu atenţi la confortul şi dezvoltarea copilului lor. „Bebeluşul meu nu reuşeşte să adoarmă singur. Ce pot face?”, „De ce refuză biberonul?”, „Otitele pot fi cauza apetitului scăzut al bebeluşului?”, „Un bebeluş mic la naştere va deveni un adult mic de statură?”, „Vaccinarea nou-născutului este obligatorie?”, „Când trebuie învăţat copilul să stea pe oliţă?”, „De ce fiul meu nu vorbeşte încă?” sunt întrebări frecvente, pe care şi le pune orice mamă şi la care se pot găsi uşor răspunsuri consultând această carte.

Organizată tematic (Un nou-născut acasă, Pentru un somn liniştit, Alimentaţia bebeluşului, Supravegherea sănătăţii copilului, Conştiinţa de sine şi dezvoltarea copilului), această lucrare abordează problemele cu care se confruntă părinţii în timpul primilor ani de viaţă a copilului.

Cartea conţine răspunsuri clare şi competente oferite de diverşi specialişti în domeniu: pediatri, moaşe, consultanţi în lactaţie, psihomotricieni şi psihologi, care îi ajută pe părinţi în această nouă experienţă.

Lucrarea a fost realizată în parteneriat cu magicmaman.com, site-ul pentru părinţi cel mai accesat în Franţa, cu peste 4 milioane de vizitatori în fiecare lună.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2016

ISBN: 978-973-748-985-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu