TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul desincronizat senzorial FR-CSK-CDSTDB-12-N-001
Copilul desincronizat senzorial
Vezi
galerie

Copilul desincronizat senzorial

de Carol Stock Kranowitz

Id: #240516

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Copilul desincronizat senzorial” este una dintre cele mai cunoscute cărți despre diferențele de procesare senzorială la copii.

Autoarea C. S. Kranowitz, educatoare cu o îndelungată experiență, prezintă în mod accesibil principalele diferențe de procesare senzorială: auditivă, vizuală, tactilă, vestibulară și proprioceptivă. De asemenea, autoarea recomandă strategii practice de abordare a problemelor prin activități specifice terapiei de integrare senzorială. Aceste activități pot fi folosite atât la școală, cât și acasă.

Cartea „Copilul desincronizat senzorial” a fost publicată pentru prima dată în anul 1998 și a devenit una dintre cele mai populare manuale despre dificultățile de procesare senzorială la copii. A fost tradusă în 16 limbi și s-a vândut într-un milion de exemplare.

Cartea face parte din colecția META frontiera, alături de Motivație și recompensă de Robert Schramm. Veți găsi în această colecție cărți despre educarea copilului, dar și despre educarea noastră, a adulților. Firul călăuzitor al colecției este misiunea Frontiera de a aduce sens și coerență în forul nostru interior, astfel încât să le transmitem, la rândul nostru, și copiilor sens și coerență în viețile lor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carol Stock Kranowitz

Traducător: Alina Sârbu

Prefaţator: Renne McDannel

Data apariției: ianuarie 2022

Titlu original: The Out-of-Sync Child. Recognizing and Coping with Sensory Processing

ISBN: 9786068986401

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Frontiera

Teme: copilărie, curiozitate

 
 

Opinii editoriale

Copilul desincronizat senzorial este singura carte în limba română care vă învaţă să înţelegeţi comportamentele senzoriale şi greutăţile cu care se confruntă aceşti copii. Cartea este scrisă într-un stil foarte accesibil, reuţind să explice pe înţelesul tuturor un subiect altfel extrem de complicat.

Dr. Renee McDannel