TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bani isteți, copii isteți. Cum să crești o generație câștigătoare financiar

Dave Ramsey, Rachel Cruze
„Cum îi învățăm pe copii, încă de la vârste fragede, care este diferența între a avea și a vrea/a primi?...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-722-028-5
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Bani isteți, copii isteți. Cum să crești o generație câștigătoare financiar

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Cum îi învățăm pe copii, încă de la vârste fragede, care este diferența între a avea și a vrea/a primi? Cum îi convingem să se dezvolte „contra curentului”, să nu fie în „trend” într-o lume care vinde „vise” și „fericire” cu cardul de credit? Cum formăm adulți responsabili, pregătiți să-și asume propriul succes, dar și propria înfrângere? Doar prin exemplu personal. Re-învățând noi semnificația unor principii precum a economisi, a cheltui și a dona vom deveni un model sănătos și vom avea răspuns la întrebarea: „Știm ce modelăm?”.
Aceasta este marea provocare pe care ne-o propun Dave Ramsey și Rachel Cruze.„
Biocebral


Bani isteți, copii isteți este un proiect al editurii Publica, susținut de Biocebral.

 

Autor: Dave Ramsey, Rachel Cruze
Traducător: Dana Gheorghe
Data apariției: mai 2015
Editura: Publica
Titlu original: Smart Money Smart Kids: Raising the Next Generation to Win with Money
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, succes, educarea copilului, parenting, exemplul personal, principii
 • Rachel Cruze
  Autor
  Dave Ramsey - Autor
  Dave Ramsey este autorul volumelor Financial Peace, More Than Enough, The Total Money Makeoverși EntreLeadership, vândute în peste șapte milioane de exemplare. Emisiunea sa, The Dave Ramsey Show, difuzată pe 450 de posturi de radio de pe tot cuprinsul Statelor Unite, este urmărită de peste patru milioane de ascultători interesați de sfaturile financiare inconfundabile ale realizatorului. Autorul are și o emisiune...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Dave Ramsey
  Autor
  Rachel Cruze - Autor
  Rachel Cruze, fiica lui Dave și a lui Sharon Ramsey, este absolventă a Universității din Tennessee. S-a născut în anul în care părinții ei au pierdut tot ce aveau și au intrat în faliment. Acest lucru a învățat-o de mică să economisească bani, să-i cheltuie „isteț“, să evite datoriile și să fie generoasă. În 2014 și-a lansat blogul www.rachelcruze.com cu scopul de a demonstra că banii pot fi...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Brad Paisley și Kimberly Williams-Paisley
„Acest ghid valoros, conceput din două perspective diferite – cea a părintelui și cea a copilului –, este o extraordinară resursă pentru familii. Este o carte plină-ochi de idei simple, practice și istețe, despre cum să creștem copii productivi, fericiți și cumpătați. Sunt sfaturi pe care nu le vom ignora!”
Andy Stanley, pastor senior, North Point Ministries
„Ani întregi, prietenul nostru, Dave, ne-a învățat, ne-a inspirat și ne-a atras atenția să ne punem finanțele în ordine. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, acum vrea să ne spele și copiii pe creier! Și mă bucur mult că o face. În Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și extraordinara sa fiică, Rachel Cruze, își unesc forțele pentru a ne ajuta să ne construim obiceiuri financiare sănătoase. Veți râde, veți plânge și, ulterior, veți elabora un plan despre cum să creșteți copii isteți financiar – un plan care va permite generației viitoare să iasă câștigătoare într-una dintre cele mai critice etape ale vieții.”
Craig Groeschel, pastor LifeChurch și autor al FIGHT, bestseller New York Times
„În sfârșit o carte perfectă, care să mă ajute să-mi pregătesc copiii pentru un viitor financiar solid. În cartea lor, Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și fiica sa, Rachel Cruze, reușesc cu brio să-i învețe pe părinți cum să-și instruiască membrii mai tineri ai familiei. Ca tată a șase copii, recomand cu tărie, fiecărui părinte, să citească această carte, să aplice principiile expuse și să transforme radical tradiția de familie pe care o lasă urmașilor.”
Andy Andrews, autor al „The Traveler's Gift” și „The Noticer”, best-selleruri New York Times
„În paginile acestei cărți se află informația pe care o așteptăm cu toţii de o viață. În Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și Rachel Cruze nu ne oferă teorii financiare sau idei interesante, ci dovezi că anumite principii financiare, corect implementate, au puterea de a schimba soarta familiilor noastre. Lasă din mână orice carte și citește-o pe asta.”

Opinia cititorilor