TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 66,47 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Comoara de la baza piramidei. Eradicarea sărăciei prin profit

Coimbatore Krishnarao Prahalad
Stoc furnizor
PREȚ: 66,47 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 25.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Inspirate de ideile şi soluţiile originale ale lui C.K. Prahalad din Comoara de la baza piramidei, multe companii au identificat şi creat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-17-3
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Comoara de la baza piramidei. Eradicarea sărăciei prin profit

MAI MULTE DESPRE CARTE

Inspirate de ideile şi soluţiile originale ale lui C.K. Prahalad din Comoara de la baza piramidei, multe companii au identificat şi creat pieţe noi în rândul celor mai sărace ţări din lume – au avut profit şi au contribuit, în acelaşi timp, la eliminarea sărăciei şi suferinţei. Ideile lui Prahalad nu mai sunt doar exemple izolate de inovare.

Comoara de la baza piramidei s-a vândut în peste 200 000 de exemplare, iar acum, la cinci ani de la prima ediţie, Prahalad şi-a actualizat textul, pentru a arăta cum au fost implementate aceste idei în zone sărace din toată lumea.

Autorul oferă şi răspunsuri la întrebări-cheie: la baza piramidei există cu adevărat o piaţă? Există profit? Există inovaţie? Este ea o oportunitate globală? Cu cinci ani în urmă, directorii companiilor puteau doar să spere că răspunsul la aceste întrebări era afirmativ. Acum Prahalad demonstrează că pot fi siguri.

Cu cinci ani în urmă, C.K. Prahalad le arăta companiilor, în Comoara de la baza piramidei, cum îşi pot spori profitul şi creşterea adresându-li-se celor 5 miliarde de oameni săraci din lume. Sute de firme au luat această cale şi au creat afaceri mari, profitabile, reducând totodată sărăcia şi contribuind la creşterea calităţii vieţii.

Acum, Prahalad şi-a actualizat cartea, incluzând lecţiile ultimilor cinci ani: strategii de construire a afacerilor, tehnici şi inovaţii care au funcţionat pe pieţele emergente. Comoara de la baza piramidei înseamnă să îţi meargă bine şi să te îngrijeşti şi de binele altora.

Autor: Coimbatore Krishnarao Prahalad
Traducător: Carmen Dobre
Data apariției: 2009
Editura: Publica
Titlu original: The Fortune at the Bottom of the Pyramid: Eradicating Poverty Through Profits
Pagini: 504
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
profit, eradicarea sărăciei, baza piramidei
  • Coimbatore Krishnarao Prahalad - Autor
    Coimbatore Krishnarao Prahalad este titularul catedrei Paul şi Ruth McCracken şi predă cursul de Strategie la Ross School of Business, University of Michigan. E un teoretician al managementului cunoscut şi apreciat pe plan internaţional. În 2007, Times of London şi Suntop Media l-au desemnat drept cel mai influent gânditor în domeniul managementului, plasându-l pe locul 1 în clasamentul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Bill Gates
"C.K. Prahalad e de părere că firmele trebuie să schimbe radical felul în care îşi desfăşoară afacerile în ţările în curs de dezvoltare, pentru ca ambii termeni ai ecuaţiei economice să prospere. Bazându-se pe un număr mare de studii de caz, această carte captivantă prezintă un plan impresionant de combatere a sărăciei prin profitabilitate."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus