TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ascensiunea şi declinul planificării strategice

Henry Mintzberg
Această carte este o lectură esenţială pentru toţi cei care, într-o organizaţie, sunt influenţaţi de planificare sau de procesul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88750-1-2
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ascensiunea şi declinul planificării strategice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această carte este o lectură esenţială pentru toţi cei care, într-o organizaţie, sunt influenţaţi de planificare sau de procesul creării strategiei.

De asemenea, le va fi foarte utilă şi studenţilor şi masteranzilor care urmează cursuri de strategie corporatistă, management strategic şi politici de administrare a afacerilor.

Autor: Henry Mintzberg
Traducător: Smaranda Nistor
Data apariției: noiembrie 2008
Editura: Publica
Titlu original: The Rise and Fall of Strategic Planning
Pagini: 424
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
organizatie, planificare, strategie, management strategic, strategie corporatista, administrarea afacerilor
  • Henry Mintzberg - Autor
    Henry Mintzberg este profesor de Strategie şi Organizare, precum şi titularul catedrei John Cleghorn pentru Studii de Management la Universitatea McGill din Canada, şi profesor-invitat la INSEAD, în Franţa. Mintzberg a cucerit de două ori prestigiosul Premiu McKinsey pentru cel mai bun articol din publicaţia Harvard Business Review; este membru al Royal Society of Canada – primul ales din rândurile unor profesori universitari de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Tom Peters
Preferata mea printre cărţile de management din ultimii 25 de ani? Nu-i nevoie de nici un concurs. Ascensiunea şi decăderea planificării strategice, de Henry Mintzberg.
www.thinkers50.com
A fi împotriva curentului este trade mark-ul lui Henry Mintzberg. El şi-a câştigat reputaţia punând sub semnul întrebării ideologiile corporatiste. În Ascensiunea şi declinul planificării strategice, publicată pentru prima dată în anul 1994, Mintzberg demască sterilitatea procesului de planificare strategică convenţională, care a dominat gândirea managerială de-a lungul anilor. Cartea i-a confirmat poziţia de principal reformator al vieţii corporatiste.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus