TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Consilierul de încredere

Charles H. Green, David H. Maister, Robert M. Galford
Colecții/Serii: Coaching
În aceste vremuri ale vitezei, ale reţelelor şi ale schimbărilor majore, furnizorii de servicii trebuie să îşi actualizeze permanent...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-11-1
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Consilierul de încredere

MAI MULTE DESPRE CARTE

În aceste vremuri ale vitezei, ale reţelelor şi ale schimbărilor majore, furnizorii de servicii trebuie să îşi actualizeze permanent cunoştinţele profesionale şi expertiza. Dar acest efort nu este suficient pentru a avea succes. Secretul succesului este capacitatea de a câştiga încrederea clienţilor.

Cum să te transformi dintr-un foarte bun specialist într-un consilier de încredere?

Autorii vă pun la dispoziţie metodele prin care puteţi pătrunde în cercul încrederii. Ei demontează procesul câştigării încrederii, analizează fiecare parte componentă şi apoi le pun la loc oferind un model practic şi verificat. Totul se bazează pe povestiri, experienţă personală, exemple clare. Rezultatul este o listă de recomandări, un proces în cinci paşi, care se dovedesc folositoare atât pentru cei care îşi doresc o carieră în consultanţă, cât şi pentru cei mai căliţi experţi, deopotrivă.

Autor: Charles H. Green, David H. Maister, Robert M. Galford
Traducător: Ramona Ivana
Data apariției: 2009
Editura: Publica
Titlu original: The Trusted Advisor
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
coaching, incredere, clienti, exemple, recomandari
Locuri în topurile Cartepedia
  • David H. Maister - Autor
    Fost profesor la Harvad Business School, scriitor american şi expert în domeniul managementului afacerilor şi al managementului firmelor de servicii profesioniste. Este cel mai bine cunoscut pentru cartea Managing the Professional Service Firm, fiind, de asemena, coautor la The Trusted Advisor împreună cu Charles H. Green şi Robert M. Galford.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Carl Stern, director executiv, Boston Consulting Group
Consilierul de încredere oferă o hartă inestimabilă pentru toţi cei care urmăresc să dezvolte relaţii cu adevărat speciale cu clienţii lor.
Viorel Panaite, partener, Human Invest
Fie că suntem antreprenori, manageri, specialişti într-un anumit domeniu, consultanţi sau lucrăm în vânzări, căutăm să avem cu cei din jur relaţii de încredere! Cartea Consilierul de încredere cuprinde exemple vii, amuzante şi idei practice pentru a ne convinge de importanţa încrederii!
John Quelch, profesor London Business School
Consilierul de încredere este inestimabilă pentru toţi specialiştii, tineri şi bătrâni. Orice persoană care îşi câştigă existenţa oferind consultanţă ar trebui să citească această carte.
David C. Munn, preşedinte şi director executiv, Information Technology Service Marketing Association
Consilierul de încredere este o lucrare plină de măiestrie, cu exemple valoroase, teorii şi recomandări. Autorii ar trebui preamăriţi pentru că împărtăşesc experienţa lor bogată şi dau numeroasele sfaturi despre acest subiect extrem de important.
Profesor Charles Fombrun, Leonard N. Stern School of Business, New York University
Consilierul de încredere pătrunde în inima şi sufletul consultanţei. Această carte deschizătoare de drumuri este o lectură obligatorie.
William F. Stasior, fost preşedinte, Booz-allen & Hamilton
Această carte este antrenantă, plăcută şi absolut la subiect. Este plină de adevăruri. Consilierul de încredere va ghida succesul nu doar în profesiile legate de consultanţă, dar şi în management şi în viaţă.
Michael Bray, director executiv, Clifford Chance
Autorii au realizat un ghid util, uşor de citit al unei chestiuni importante pentru toate firmele furnizoare de servicii. Ei oferă sfaturi logice şi practice, făcând ca elementele încrederii să pară clare şi directe. Cartea este uşor de citit şi de utilizat, iar numeroasele recomandări sunt foarte valoroase. O să-mi încurajez partenerii să o citească şi să o ţină aproape de ei.
John Lynch, fost preşedinte, Towers Perrin
Cartea reprezintă o contribuţie majoră pentru profesia de consultant, o privire bogat ilustrată şi umanistă asupra aspectelor ce diferenţiază un consilier cu adevărat extraordinar de unul bun. Această carte va fi o lectură valoroasă atât pentru specialiştii novici, cât şi pentru cei profesionişti.
Tom Peters, autor al Brand You 50 şi Cercul inovaţiei
O carte genială şi practică. În lumea noastră care „a înnebunit“, încrederea este, paradoxal, mai importantă ca oricând.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus