TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mai uman. Crearea unei lumi în care oamenii se află pe primul loc PU-STH-MUCULN-16-N-001
Mai uman. Crearea unei lumi în care oamenii se află pe primul loc
Vezi
galerie

Mai uman. Crearea unei lumi în care oamenii se află pe primul loc

de Steve Hilton

Id: #245433

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Guvernul, firmele, viețile pe care le trăim, alimentele pe care le mâncăm s-au dezvoltat prea mult, s-au îndepărtat prea tare de realitate și au devenit prea industrializate. Este timpul, așadar, să facem ceva în această privință. 

Mai uman este un manifest și o chemare la acțiune pentru un mod de viață mai responsabil și mai uman, care ne va face mai productivi, mai împliniți și, în cele din urmă, mai fericiți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Hilton

Traducător: Dan Bălănescu

Data apariției: iulie 2016

ISBN: 978-606-722-175-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 554

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,În ziua de astăzi vorbim despre multe forme ale puterii: puterea în politică (guvernarea), puterea de a controla natura (știința și rezultatele ei), puterea de a crea super-oameni (evoluțiile din medi......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Hilton ne convinge că este necesar să lucrăm de jos în sus, la scară umană, și nu de sus în jos, în abstract. Ne îndeamnă să ne opunem standardizării elaborării politicilor publice și să facem ca lucrurile să funcționeze la un nivel uman, specific.”

Nassim Nicholas Taleb

„Se întâmplă mult prea frecvent ca decidenții să trateze oamenii mai mult ca pe niște ființe abstracte și nu ca pe un bun de preț, deziluzionându-i pe cei pe care îi reprezintă și pe care îi angajează și lăsând marile probleme sociale și economice să se agraveze. Mai uman analizează critic această problemă și provoacă liderii din toate domeniile să caute soluții noi și inovative privind oamenii în ochi. Nu trebuie să fiți de acord cu fiecare rețetă oferită de Hilton pentru a recunoaște valoarea abordării sale.”

Michael Bloomberg

„Avem nevoie de un mod de viață mai uman și, în această carte convingătoare, Steve Hilton ne arată cum îl putem obține.”

Arianna Huffington

„Un manifest puternic al unei gândiri sănătoase într-o lume în care dimensiunea umană este din ce în ce mai atacată de forțe care par să o biruie.”

Anthony Seldon
Dan Bălănescu
Dan Bălănescu
Traducător

Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericit...

vezi autor