TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul muncii comentat 978-606-39-1399-0
Vezi
galerie

Codul muncii comentat

de Marius Cătălin Preduț

Titlu apărut în colecția Coduri Comentate la Universul Juridic

Id: #261191

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a IV-a, completată și revizuită
 

Descriere produs

A 4-a ediție a Codului muncii comentat este fundamentată pe activitatea de peste 15 ani de cercetare, consultanță și, cu precădere, de practică juridică continuă a autorului în domeniul dreptului muncii și al litigiilor de muncă.

 

Noi comentarii și adnotări substanțiale sunt aduse atât ca urmare a modificărilor legislative realizate prin Legea nr. 283/2022 pentru modificarea și completarea Codului muncii și a Codului administrativ, prin Legea nr. 367/2022 privind dialogul social, cât și ca urmare a evoluției jurisprudenței din domeniul relațiilor de muncă, analizată la zi și prezentată în actuala ediție a Codului muncii comentat.

 

Prin prisma unei lungi și vaste experiențe practice profesionale a autorului, care a favorizat și analizarea detaliată a întregii jurisprudențe din ultimii ani, prezenta lucrare răspunde real multor probleme actuale, în deosebi practice, care apar în derularea relațiilor de muncă și în prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și a celor de jurisdicție a muncii, prin analizarea, comentarea și trimiterea la soluțiile pronunțate în practica judiciară.

 

Devenită un reper doctrinar și jurisprudențial în domeniul dreptului muncii, asemenea Dezbaterilor de dreptul muncii și a Dialogurilor MCP susținute de către autor, lucrarea de față este un amplu și complet instrument de studiu și de lucru destinat, în primul rând, practicienilor (avocați, juriști, magistrați, consilieri juridici și de resurse umane), dar și studenților, angajatorilor și lucrătorilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Cătălin Preduț

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-606-39-1399-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 730

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic