TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pregătirea concursurilor europene

Laure Gaillochet, Martin Pouliot, Nicolas Dross, Sandra Sornin
Colecții/Serii: Variae
Concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene (concursul de administrator – toate gradele şi domeniile –...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0010-0
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Pregătirea concursurilor europene

MAI MULTE DESPRE CARTE

Concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene (concursul de administrator – toate gradele şi domeniile – şi cel de asistent), precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (îndeosebi pentru lingvişti), lucrarea oferă o metodologie şi un antrenament adaptate testelor de preselecţie pe calculator organizate de Oficiul European pentru Selecţia Personalului şi abordează într-o manieră completă două etape cruciale, care sunt însă adesea neglijate de candidaţi: înscrierea online şi constituirea dosarului de candidat.
Acest volum va permite candidaţilor să înţeleagă spiritul concursurilor europene, să se înscrie online, să constituie dosarele şi să redacteze o scrisoare de motivaţie eficace, să înveţe o metodă potrivită pentru fiecare din cele patru probe de preselecţie, precum şi să se antreneze pentru fiecare probă, cu ajutorul sistemului de verificare-corectare pentru a-şi evalua performanţele şi progresele.
Cheia reuşitei la testele de preselecţie pe calculator o constituie antrenamentul metodic şi regulat. Astfel, cartea propune şase serii de teste de raţionament logico-lingvistic, logico-matematic şi abstract pentru o pregătire la cel mai înalt nivel, însoţite de o metodologie şi de corecturi complete. În plus, în continuare sunt prezentate 60 de întrebări de judecată situaţională, pentru a selecta mai bine semnificaţia concretă a competenţelor profesionale evaluate la concursurile europene.
Cartea este tradusă în limba română, pentru a permite vorbitorilor de limba română să se familiarizeze cu exigenţele concursurilor europene.

Autor: Laure Gaillochet, Martin Pouliot, Nicolas Dross, Sandra Sornin
Data apariției: iunie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
concurs, famiriarizare, competenţe, evaluare, înscriere

Opinia cititorilor