TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Încetarea contractului individual de muncă. Practică judiciară

Florentina Rotaru, Lucia Uţa, Simona Cristescu
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Culegerea de fata ofera celor interesati o noua selectie de decizii relevante prin care au fost analizate si rezolvate probleme de actualitate in...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-478-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Culegerea de fata ofera celor interesati o noua selectie de decizii relevante prin care au fost analizate si rezolvate probleme de actualitate in materia incetarii contractului individual de munca.

Ordonarea hotararilor judecatoresti urmeaza economia dispozitiilor Codului muncii, culegerea fiind structurata in patru capitole: incetarea de drept a contractului individual de munca, incetarea contractului individual de munca prin acordul partilor, concedierea si demisia.

Abordand o gama larga de aspecte, unele dintre ele inedite, care privesc, spre exemplu, raporturile de munca ale membrilor cooperatori, incetarea calitatii de preot militar, revocarea managerului, necorespunderea profesionala, exprimarea acordului partilor la incetarea contractului individual de munca, revocarea demisiei, efectele nulitatii deciziei de concediere, dreptul de preaviz etc., materialul selectat invita la reflectie si evidentiaza corelatia dintre dreptul muncii si alte ramuri de drept, zonele de granita dintre acestea.

Autor: Florentina Rotaru, Lucia Uţa, Simona Cristescu
Data apariției: ianuarie 2013
Editura: Hamangiu
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dreptul muncii şi securităţii sociale, încetarea contractului individual de muncă, practică judiciară

Opinia cititorilor