TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea funciară - cartea de identitate a imobilului

Traian Dârjan
Colecții/Serii: Monografie
Cartea funciara reprezinta o adevarata carte de identitate a imobilului. Am conceput aceasta lucrare sub forma unui manual, care cuprinde notiunile...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-678-582-2
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cartea funciară - cartea de identitate a imobilului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea funciara reprezinta o adevarata carte de identitate a imobilului. Am conceput aceasta lucrare sub forma unui manual, care cuprinde notiunile de baza ale sistemului de publicitate imobiliara prin cartile funciare. Dupa parcurgerea acestui manual cititorul cel mai neavizat ar putea fi in masura sa citeasca si sa inteleaga singur cea mai scurta carte – cartea funciara, alcatuita doar din trei parti, foi sau coli: A (foaia de avere), B (foaia de proprietate) si C (foaia de sarcini), dar pe care, indiferent cat de mult o vei citi, tot vei descoperi lucruri noi, pe care nu le-ai observat la precedentele lecturi, aidoma celui care reciteste necontenit Biblia. De aceea, o carte ca aceasta nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa: la tara sa fie pastrata pe mestergrinda, langa «rabojul turmelor de oi», iar cei care locuiesc in oras sa o aseze la indemana lor, in biblioteca.

Evident, aceasta carte se adreseaza in primul rand juristilor practicieni – judecatori, avocati, notari, consilieri juridici, registratori –, precum si teoreticienilor dreptului – cercetatori, profesori, studenti – prin contributiile pe care, cu modestie, consideram ca le-am adus la intelegerea principiilor de carte funciara si a actiunilor de carte funciara, constand in schimbarea lor de paradigma.

Autor: Traian Dârjan
Data apariției: august 2013
Editura: Hamangiu
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
monografie, drept, funciar, publicitate, avere, proprietetate

Opinia cititorilor