TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice UJ-NOI-TPEDAI-21-N-001
Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice
Vezi
galerie

Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice

de Noni-Emil Iordache

Id: #374373

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea „Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice. Drept procesual civil” a apărut ca o necesitate și o încurajare în vederea unei pregătiri temeinice pentru examenele de admitere și definitivare în profesiile juridice, fără a avea pretenția că reprezintă ceva mai mult decât o „tabără de antrenament” pentru toți cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobândirea unor cunoștințe solide de drept procesual civil.

Lucrarea „Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice. Drept procesual civil” conține peste 2000 de grile și este dezvoltată pe structura Codului de procedura civilă, asigurând o evaluare graduală și eficace a cunoștințelor dobândite.

Ineditul lucrării „Teste-grilă pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice. Drept procesual civil” constă în faptul că aceasta cuprinde mai multe teste-grilă redactate într-o manieră nouă. Variantele de răspuns sunt însoțite de trimiteri la textele legale, astfel încât cei interesați să poată înțelege opțiunile autorului, punându-se un accent deosebit pe aspecte de finețe juridică.

La elaborarea acestei lucrări s-a avut în vedere tematica disciplinei Drept procesual civil, elaborată de Institutul Național al Magistraturii, pentru concursul de admitere în magistratură din 2019, și cea elaborată de Uniunea Națională a Barourilor din România, pentru concursul de admitere în profesia de avocat, din 2020.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Noni-Emil Iordache

Data apariției: mai 2021

ISBN: 978-606-39-0833-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 430

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

 

Loc în topurile Cartepedia