TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de Drept procesual penal HA-IOC-TRDDPP-20-N-001
Tratat de Drept procesual penal
Vezi
galerie

Tratat de Drept procesual penal

de Ioan-Paul Chiș

Id: #366643

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tratatul de Drept procesual penal al Profesorului Theodoru este o lucrare bine cunoscută – de referință chiar – pentru majoritatea generațiilor de juriști din România. Începând cu anii 50 ai secolului trecut și până în zilele noastre, aproape toți teoreticienii și practicienii dreptului penal s-au intersectat în carieră lor cu această carte.
La cinci ani de la plecarea Profesorului spre Veșnicie, ne bucurăm că reușim să îi aducem la îndeplinire una dintre ultimele dorințe: aceea că principala să opera să rămână vie și să poată fi, mai departe, de folos noilor generații de juriști.

Domnul Ioan-Paul Chiș și-a asumat în această carte o laborioasă și admirabilă activitate de arheologie și reconstrucție juridică. A preluat manuscrisul Profesorului, l-a actualizat și l-a pus în acord cu dispozițiile noului Cod de procedura penală, l-a dezvoltat și l-a completat cu cele mai relevante idei și soluții desprinse din numeroasele dezbateri teoretice și practice care s-au purtat în jurul noului cod, pentru a ne restitui, în final, o lucrare în care claritatea expunerii, profunzimea analizei și rigoarea argumentației păstrează intact spiritul științific al Profesorului Theodoru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioan-Paul Chiș

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786062716714

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 1192

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu