TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Kérdések és tesztek a B kategóriájú járművezetői engedély megszerzéséhez 978-973-659-214-0
Kérdések és tesztek a B kategóriájú járművezetői engedély megszerzéséhez
Vezi
galerie

Kérdések és tesztek a B kategóriájú járművezetői engedély megszerzéséhez

Id: #242642

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

A közúti közlekedés fő elméleti fogalmainak megszerzését és elmélyítését megkönnyítő teljes körű kézikönyvként létrehozott „KÉRDÉSEK ÉS TESZTEK A B KATEGÓRIÁJÚ JÁRMŰVEZETŐI ENGEDÉLY MEGSZERZÉSÉHEZ” magyar nyelvű könyv egy valós támogatást nyújt a magyar anyanyelvű tanulók számára, akik érdeklődnek a B kategória vezetői engedély megszerzése iránt.

   Ennek megfelelően, a könyv a következőket tartalmazza: a közúti közlekedési ismeretek elsajátításának ellenőrzését illető frissített kérdéseket és a közlekedési szabályok fő törvényhozásait (a közúti forgalomról szóló 195/2002. számú Sürgősségi Kormányrendelet, az összes későbbi módosításaival és a 195/2002. számú Sürgősségi Kormányrendelet alkalmazási Szabályzata).

   A könyv néhány fő fejezetre van felosztva, amelyek az érvényben lévő közúti szabályozás teljes témakörét tartalmazzák, fejezetek, amelyeket az elsajátított ismeretek gyakorlására szolgáló tesztek követik. A kérdéseket kifejező fényképek kísérik, amelyek segítenek a különböző közlekedési helyzetek megértésében. A könyv tartalma folyamatosan alkalmazkodik Románia új közúti jogszabályaihoz, és alapos tanulmányozása jelentős sikerességi esélyt biztosít a vezetői engedély megszerzésére szervezett vizsgán.

   A két közúti törvényhozás és a fejezetekbe rendezett kérdések anyagán kívül a könyv tartalmazza a közúti jelzőtáblák egy kiteríthető térképét is.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-973-659-214-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Limbă: Maghiară

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional

 

Loc în topurile Cartepedia