TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Executarea silită. Dificultăți și soluții practice (Vol. 3) UJ-EMO-ESDISP-20-N-001
Vezi
galerie

Executarea silită. Dificultăți și soluții practice (Vol. 3)

Id: #366608

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Refuzând obstinat închiderea unei paradigme favorabil receptate în contextul volumelor 1 și 2 ale proiectului „Executarea silită. Dificultăți și soluții practice”, coordonatorii își abandonează această calitate – parțial și adesea ingrată – pentru a-și afirmă, integral, în registrul unui necesar volum 3, doar valența de autori, cu asumarea conștientă a întregului travaliu analitic pe care această postură îl reclamă.

 

Pentru a răspunde chemării cititorilor fidelizați prin primele două volume ale proiectului, coordonatorii-autori, înțelegând nivelul crescând de exigență al practicienilor din zona executării silite, propun, deloc ezitant, o serie de teme pe care practica execuțională pare insuficient pregătită pentru a le solubiliza în oferte practice eficiente.

 

Născute în câmpul germinativ, mereu generos, al praxisului execuțional, problemele și dificultățile de executare ce fac obiectul volumului 3 sunt analizate de către autori în cele aproximativ 50 de articole în care se urmărește îmbinarea abordării teoretice cu necesitatea soluțiilor concrete.

 

Volumul 3 al proiectului constituie o nouă provocare în ambianța executării silite, un demers de suprimare a aparențelor contradicții dintre teorie și practică, autorii rămânând animați de ideea că, asemănător primelor două volume, partea a 3-a va fi valorificată că un reper/instrument util nu doar de către practicienii dreptului execuțional, dar, îndeosebi, de către toți cei care își afirmă vocația de formatori de opinie în materia executării silite.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Evelina Mirela Oprina, Vasile Bozeşan

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-39-0287-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic