TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Culegere de explicații ale răspunsurilor la subiectele de la examenele de admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din București
Vezi
galerie

Culegere de explicații ale răspunsurilor la subiectele de la examenele de admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din București

de Monica Alexandrescu

Titlu apărut în colecția Examene. Universul Juridic la Universul Juridic

Id: #375714

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Economie și gândire critică
 

Descriere produs

Lucrarea de față vine în întâmpinarea nevoii oricărui elev care se pregătește pentru susținerea examenului de admitere la Facultatea de Drept a Universității din București: aceea de a înțelege mecanismele cognitive care au stat la baza conceperii subiectelor din anii anteriori, precum și logica explicațiilor pentru subiectele de economie și gândire critică.

 

În acest sens, prin intermediul prezentului material, rezolvăm și explicăm într-un mod logic și intuitiv subiectele de admitere aferente anilor:

 

  • 2015, 2019, 2020, 2021, mai, iulie și septembrie 2022 pentru economie;
  • mai, iulie și septembrie 2022 pentru gândire critică, fiind primul an pentru această disciplină.

 

Prezenta lucrare este un instrument eficient pentru cei care vor să se pregătească individual la economie și gândire critică, care vor să înțeleagă raționamentul din spatele rezolvărilor. Ca disciplină de studiu, economia, pe de o parte, oferă informații practice, utile pentru existența cotidiană, iar, pe de altă parte, dezvoltă capacitățile necesare de operare logică, de calcul matematic, de adaptare la situațiile dinamice ale economiei de piață. Totodată, explicațiile oferite subiectelor de gândire critică înlesnesc înțelegerea mai clară a construirii grilelor.

 

Încurajăm elevii să vadă în lucrarea de față un punct de pornire în vederea unei documentări proprii amănunțite și să parcurgă cu minuțiozitate resursele bibliografice recomandate pentru admitere de Facultatea de Drept a Universității din București.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monica Alexandrescu

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-39-0958-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic