TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul penal. Codul de procedura penală. Legile de executare. Actualizat 10 mai 2018 978-606-27-1019-4
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Codul penal. Codul de procedura penală. Legile de executare. Actualizat 10 mai 2018

***
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Legislaţie
Codul penal. Codul de procedură penală. Legile de executare reunește textele ale celor două coduri penale în vigoare actualizate cu...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
cu legea de punere în aplicare, reglementarea anterioară, decizii ale Curții Constitutionale, recursuri în interesul legii, hotărâri prealabile, legislație conexă, index alfabetic
ISBN: 978-606-27-1019-4
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Codul penal. Codul de procedura penală. Legile de executare. Actualizat 10 mai 2018
Mai multe despre carte
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare reunește textele ale celor doua coduri penale in vigoare actualizate cu prevederile Legii nr. 49/2018, prin care au fost completate reglementarile penale și de procedura penala cu norme privind faptele de nerespectare a regimului precursorilor de explozivi restrictionati. Sunt incluse in acest volum și cele doua legi de executare a pedepselor, a masurilor privative și neprivative de libertate - Legile nr. 253 și nr. 254 din 2013.

Codul penal. Codul de procedură penală. Legile de executare reunește textele ale celor două coduri penale în vigoare actualizate cu prevederile Legii nr. 49/2018, prin care au fost completate reglementările penale și de procedura penală cu norme privind faptele de nerespectare a regimului precursorilor de explozivi restrictionati. Sunt incluse în acest volum și cele două legi de executare a pedepselor, a măsurilor privative și neprivative de libertate – Legile nr. 253 și nr. 254 din 2013.

Că toate lucrările din seria de legislație a Editurii Hamangiu, Codul penal. Codul de procedura penală. Legile de executare cuprinde, pe lângă textele consolidate ale codurilor (redate întocmai după Monitorul Oficial), dispozițiile interpretative și de aplicare, precum și prevederile referitoare la situațiile tranzitorii din legile de punere în aplicare, toate acestea reproduse sub fiecare articol din cod. Acolo unde este cazul, la finalul articolelor veți regăsi indicate, cu caractere italice, și dispozițiile corespondențe din reglementările anterioare, dar și numeroase note de trimitere către legislația conexă.

De asemenea, sunt redate în extras deciziile Curții Constituționale prin care s-a constatat neconstituționalitatea unor articole din coduri sau din legile speciale, precum și deciziile de admitere a recursurilor în interesul legii (RIL) și hotărârile prealabile (HP) pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală pronunțate de Înaltă Curte de Casație și Justiție în exercitarea atribuțiilor exclusive care îi revin privind asigurarea unei practici judiciare unitare. Motivarea lor integrală poate fi consultată online la adresă http://bibliotecahamangiu.ro/.

Data apariției: mai 2018
Editura: Hamangiu
Pagini: 648
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cod, legea 253 și legea 254, drept
Opinia cititorilor