TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Asigurările de bunuri și persoane. Practică judiciară comentată
Vezi
galerie

Asigurările de bunuri și persoane. Practică judiciară comentată

de Liviu Chiric, Carmen-Simona Chiric, Andreea-Cerasela Cimpoca, Alina-Nicoleta Mardare

Id: #375730

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea acoperă spețe din domeniul asigurărilor de bunuri și persoane, tratând regimul juridic al unor instituții de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul asigurărilor, spețe privind comunicările electronice dintre părți, spețe privind tratamentul juridic al cumulului de despăgubiri în cazul asigurărilor de persoane, continuând cu multe alte situații de interes pentru practicienii din acest domeniul.

 

Fiecare speță prezintă situația de fapt și soluția instanței, fiind precedată de un comentariu al autorilor cu privire la aceste soluții, fără a exclude posibilitatea unor interpretări diferite.

 

Totodată, autorii consideră că și-au adus cu acest demers doar o modestă contribuție la elucidarea unor situații juridice atipice sau care necesitau o clarificare calificată.

 

Trebuie recunoscut meritul judecătorilor care prin soluțiie pronunțate în spețele prezentate au contribuit la dezlegarea unor aspecte de drept material și procedural din acest domeniu de nișă al dreptului, respectiv cel al asigurărilor.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 9786063908637

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic