TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Legislația contravențiilor. Mai 2020 UJ-000-LEGCM2-20-N-001
Vezi
galerie

Legislația contravențiilor. Mai 2020

Titlu apărut în colecția Pro lege la Universul Juridic

Id: #313296

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Legea contravențională apară valorile sociale care nu sunt ocrotite prin legea penală. Constituie contravenție fapta săvârșită cu vinovăție, stabilită și sancționată prin lege, ordonanță, prin hotărâre a Guvernului sau, după caz, prin hotărâre a consiliului local al comunei, orașului, municipiului sau al sectorului municipiului București, a consiliului județean ori a Consiliului General al Municipiului București.

Prin legi, ordonanțe ori hotărâri ale Guvernului se pot stabili și sancționa contravenții în toate domeniile de activitate.

Culegerea Legislația contravențiilor: mai 2020, tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, reunește mai multe asemenea acte normative (integrale sau în extras, după caz), care reglementează regimul general al contravențiilor, prevenirea acestora, precum și constatarea și sancționarea unor contravenții des întâlnite în practică, în mai multe domenii de activitate.

Astfel, lucrarea Legislația contravențiilor: mai 2020 nu se adresează doar autorităților competente și profesioniștilor din domeniul juridic, ci și publicului larg, fiind utilă tuturor persoanelor juridice și fizice, prin semnalarea riscurilor la care se expun acestea dacă încalcă legislația contravențională.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iunie 2020

ISBN: 978-606-390-654-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic