TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală UJ-000-CFCNIC-19-N-001
Vezi
galerie

Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală

Titlu apărut în colecția Pro lege la Universul Juridic

Id: #263902

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la intrarea în vigoare, cele două noi Coduri – Codul fiscal și Codul de procedura fiscală – au suferit numeroase și importante modificări (inclusiv în acest început de an).
Prezenta lucrare (tipărită pe hârtie albă de calitate superioară) oferind utilizatorilor textul consolidat al Codurilor, precum și al normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal.

 

Ediția a 6-a (revizuită) a lucrării, Codul fiscal cu Norme și Codul de procedură fiscală: aprilie 2022 (tipărită pe hârtie albă de calitate superioară), oferă utilizatorilor textul consolidat al Codurilor (consolidare efectuată la dată de 3 aprilie 2022), normele metodologice de aplicare a Codului fiscal, introduse sub articolele (sau, după caz, sub alineatele) aferente, precum și L. nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale (cu noua incriminare intrată în vigoare la 1 martie 2022).

 

De asemenea, au fost introduse în text și decizii ale Curții Constituționale și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție (hotărâri prealabile și recursuri în interesul legii), referințe legislative, dispoziții conexe, varii precizări utile.


Lucrarea Codul fiscal cu Norme și Codul de procedura fiscală: aprilie 2022 se adresează, astfel, practicienilor, teoreticienilor și studenților, economiștilor, contabililor, auditorilor financiari și consultanților fiscali, funcționarilor angajați în instituții de profil, tuturor celor interesați de finanțe și fiscalitate, dar și publicului larg.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-39-0968-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 844

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: Lux

Editura: Universul Juridic