TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Metodologie juridică. Curs practic pentru studenţi

Ştefan Deaconu
Colecții/Serii: Coduri şi legi comentate
La inceput de cariera, studentii se confrunta inevitabil cu o serie intreaga de dificultati pe care trebuie sa le solutioneze destul de rapid. Pentru...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-678-793-2
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Metodologie juridică. Curs practic pentru studenţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

La inceput de cariera, studentii se confrunta inevitabil cu o serie intreaga de dificultati pe care trebuie sa le solutioneze destul de rapid. Pentru clarificarea acestor probleme, metodologia juridica vine sa indrepte pasii celor care doresc sa descifreze tainele dreptului si sa ii familiarizeze cu unele rigori juridice.

Ca orice profesiune, si cea de jurist necesita o pregatire temeinica, dar si o intelegere aprofundata a unor principii si mecanisme ce se rasfrang asupra meseriei respective. Sunt multe lucruri teoretice pe care studentii in stiinte juridice le studiaza, fara insa a invata modalitatea practica de aplicare a lor. Scopul acestui curs este de a le oferi indicii privind modul de interpretare a unui text juridic, de redactare a unui referat stiintific, de elaborare a unei lucrari stiintifice de an, de cautare a bibliografiei pentru studiu, de intocmire a unui CV ori a unei scrisori de intentie.

Autor: Ştefan Deaconu
Data apariției: octombrie 2013
Editura: Hamangiu
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept, legislaţie

Opinia cititorilor