TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dreptul familiei. Regimuri matrimoniale. Sinteze. Teste grilă

Roxana Gabriela Albăstroiu
Colecții/Serii: Carte universitară
Cartea analizeaza succint institutiile specifice Dreptului familiei, din perspectiva noului Cod civil, in succesiunea indicata de acesta. Sunt...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-678-615-7
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dreptul familiei. Regimuri matrimoniale. Sinteze. Teste grilă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea analizeaza succint institutiile specifice Dreptului familiei, din perspectiva noului Cod civil, in succesiunea indicata de acesta. Sunt tratate schematic toate aspectele esentiale: definitia si obiectul dreptului familiei, logodna, incheierea casatoriei (conditii de fond si de forma), nulitatea, efectele si desfacerea casatoriei, regimurile matrimoniale, filiatia, adoptia, autoritatea parinteasca, precum si obligatia de intretinere.

In vederea fixarii materiei si deprinderii modalitatilor de examinare uzitate in domeniu, autorii au formulat si aproximativ 300 de teste grila.

Lucrarea reprezinta un indrumator pentru realizarea activitatilor de seminarizare, dar si un instrument de lucru individual pentru studenti in vederea pregatirii examenelor. Avand in vedere ca relatiile de familie au fost inserate in Codul civil, cartea poate fi utila, in egala masura, si celor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor de licenta, admitere sau definitivat in avocatura ori magistratura.

Autor: Roxana Gabriela Albăstroiu
Data apariției: septembrie 2013
Editura: Hamangiu
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept, legislaţie

Opinia cititorilor