TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept constituțional. Libertăți publice HA-MNC-DCDILC-20-N-001
Drept constituțional. Libertăți publice
Vezi
galerie

Drept constituțional. Libertăți publice

de Radu Chiriţă, Cristina Tomuleț, Oana Laura Bugnar-Coldea, Mihnea Novac

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #308965

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Caiet de seminar | Ediția a IV-a
 

Descriere produs

Caietul de seminar Drept constituțional. Libertăți publice, aflat la cea de-a patra ediție, sintetizează elemente de teorie și aplicații practice din sfera dreptului constituțional și a dreptului european al drepturilor omului.


Lucrarea este structurată în 5 părți. Prima parte redă principalele teme dezbătute la cursul Drept constituțional. Libertăți publice, din cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, alături de resursele bibliografice relevante, iar partea a doua descrie modalitatea de evaluare a studenților. Partea a treia cuprinde diverse modele de aplicații practice, utile în aprofundarea fiecărei teme a cursului. Ca noutate, în această ediție sunt incluse, în partea a patra a caietului de seminar, într-o manieră schematică, elemente de teorie care fundamentează aprofundarea și asimilarea eficientă a noțiunilor din cadrul cursurilor.


Caietul de seminar se adresează studenților de la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ce urmează cursul omonim din planul de învățământ al anului II, scopul său fiind acela de a facilita desfășurarea seminarelor la această disciplină, dar este util, în egală măsură, tuturor celor care studiază materia drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Radu Chiriţă, Cristina Tomuleț, Oana Laura Bugnar-Coldea, Mihnea Novac

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 978-606-27-2208-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu