TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept civil. Obligațiile UJ-LPI-DREPCO-20-N-001
Drept civil. Obligațiile
Vezi
galerie

Drept civil. Obligațiile

de Liviu Pop, Ionuţ-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu

Titlu apărut în colecția II. Cursuri universitare la Universul Juridic

Id: #322943

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noua ediție a Obligațiilor a avut în vedere doctrina și jurisprudența, în curs de cristalizare, de aproape un deceniu de aplicare a noului Cod civil. Eforturile autorilor sunt animate de intenția de a oferi cititorului o versiune cât mai actuală a teoriei obligațiilor civile, fără a evita comentariile critice, fie la adresa soluțiilor existente în dreptul pozitiv, fie la adresa interpretărilor oferite uneori de doctrină și jurisprudență.

 

Conținutul ideatic al acestei lucrări acoperă întreaga problematică a obligațiilor civile, instituția cea mai vastă și complexă a dreptului privat. Analiza desfășurată de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne și externe, legislația conexă, dar și eforturile și proiectele de uniformizare și modernizare europene și internaționale.

 

Volumul se adresează atât studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cât și practicienilor și teoreticienilor dreptului, având ca finalitate cunoașterea construcției legislative, doctrinare și jurisprudențiale a obligațiilor civile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liviu Pop, Ionuţ-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-39-0663-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 720

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

 

Loc în topurile Cartepedia