TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dreptul internațional privat român
Vezi
galerie

Dreptul internațional privat român

de Claudiu-Paul Buglea

Titlu apărut în colecția II. Cursuri universitare la Universul Juridic

Id: #388159

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a III-a, revăzută și adăugită. Din perspectiva reglementărilor europene aplicabile în domeniu și a Codului civil român
 

Descriere produs

Lucrarea „Dreptul internațional privat român din perspectiva reglementărilor europene aplicabile în domeniu și a Codului civil român, ediția a III-a, revăzută și adăugită” are ca scop o prezentare a reglementării de drept internațional privat român oferită atât de Codul civil și Codul de procedură civilă, cât și de regulamentele europene aplicabile în acest domeniu.

 

Datorită faptului că ea încearcă o analiză a aspectelor ce țin de raporturile de drept privat cu element de extraneitate, dar și de cele ale procesului civil internațional, lucrarea se adresează atât studenților sau masteranzilor în Drept, cât și practicienilor, putând reprezenta un instrument la îndemâna acestora, pe un tărâm interesant, cum este cel al dreptului internațional privat.

 

Autorul acestei lucrări, domnul conferențiar doctor Claudiu-Paul Buglea, este cadru didactic al Facultății de Drept a Universității din București, fiind unul dintre titularii disciplinei Drept internațional privat, predată în această facultate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Claudiu-Paul Buglea

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786063909139

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 332

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,8x21 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic