TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stil de viaţă, nu dietă! CV-VAV-STDVND-14-N-001
Vezi
galerie

Stil de viaţă, nu dietă!

de Valentin Vasile

Titlu apărut în colecția Apetit la Curtea Veche

Id: #232488

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă
 

Descriere produs

Oricine poate slăbi sănătos, într-un ritm normal, pentru a ajunge la greutatea optimă, a dobândi o formă fizică de invidiat și a evita fluctuaţiile ulterioare.

Bonusuri? Energie mai multă, o viaţă sexuală excelentă și o perspectivă optimistă asupra vieţii.

Motivaţia te ajută să începi, puterea obiceiurilor te ajută să continui“, spune Valentin Vasile.

Știi deja că slăbitul prin diete nu este unul de durată. Cartea aceasta îţi arată și de ce. În plus, poţi afla ce strategie ţi se potrivește cel mai bine. Dar și cum să pui în practică cei cinci pași absolut necesari pentru o slăbire de durată.

Autorul prezintă într-o manieră exactă proprietăţile alimentelor, cantităţile care ar trebui consumate, asocierile care se pot face între felurite produse alimen­tare, precum și combinaţiile care trebuie evitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Valentin Vasile

Coperta de: Griffon and Swans

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 9786065886636

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x22 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simţi că pierzi controlul asupra celui mai preţios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

Maria Lucia Hohan

Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat își vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiţie fizică mult mai bună! Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară și lipsa ­timpului, cred că ­trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi. Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin!

Virgil Ianțu
Valentin Vasile
Valentin Vasile
Autor

Valentin Vasile (n. 1977) a urmat studii de biomecanică corporală la Federația R...

vezi autor