TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Slăbirea de durată. Cele şapte chei ale libertăţii de a slăbi

Phil McGraw
Colecții/Serii: Cărţi-Cheie
Stăpâneşte cele şapte chei ale menţinerii greutăţii după slăbire! ”Vreau să vă adresez o provocare în legătură cu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-256-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Slăbirea de durată. Cele şapte chei ale libertăţii de a slăbi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Stăpâneşte cele şapte chei ale menţinerii greutăţii după slăbire!

”Vreau să vă adresez o provocare în legătură cu greutatea dumneavoastră şi chiar în legătură cu propria persoană, într-un mod cu care nu v-aţi mai confruntat până acum.

Cu toţii ştim că şirul nesfârşit de diete la modă nu face decât să mai adauge încă nişte kilograme la surplusul de greutate deja existent. Volumul Slăbirea de durată este rezultatul a peste 30 de ani de terapie cu pacienţi supraponderali şi de constatare a metodelor care funcţionează cu adevărat. Instrumentul real care vă va ajuta să slăbiţi pentru totdeauna vă va schimba într-un mod extra-ordinar viaţa. Sunt sigur că împreună putem obţine rezultate imediate de care veţi putea beneficia pentru tot restul zilelor dumneavoastră. 

Slăbirea de durată este o chestiune care implică schimbarea anumitor factori din viața dumneavoastră, iar cartea pe care o ţineţi în mână tocmai acest lucru vă ajută să realizaţi — să vă schimbaţi, să priviţi diferit modul de abordare a unei diete, felul în care gândiţi despre mâncare, modul în care priviţi sănă-tatea. Cele şapte chei ale libertăţii de a slăbi pe care le veţi găsi în această carte vă vor deschide poarta către o nouă viaţă.” (Dr. Phil)


Autor: Phil McGraw
Traducător: Anca Novac
Data apariției: 2007
Editura: Curtea Veche
Titlu original: The Ultimate Weight Solution: The 7 Keys to Weight Loss Freedom
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
sănătate, nutriție, diete, sport, alimentație, fitness
  • Phil McGraw - Autor
    Phil McGraw (Dr. Phil, cum este cunoscut de un public larg datorită emisi-unii sale de televiziune), psiholog şi scriitor, transmite prin această carte un optimism contagios, încurajând cititorul să pună în aplicare în propria sa viaţă factorii care pot asigura crearea unei familii fenomenale. Printr-o demonstraţie extrem de bine fundamentată, Dr. Phil ajunge la conceptul de integritate şi accentuează necesitatea ca...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor